Få et uforpligtende tilbud

​på telefon: 86 78 22 44

Specialopgaver

Vi tilbyder som smed at tage os af forskellige specialopgaver, der kræver ekspertise og kreativitet. Vi kan hjælpe med alt fra unikke designs og specielle størrelser til reparationer og genopbygning af gamle metalgenstande.

Vi er i stand til at læse tekniske tegninger og har en god forståelse af metalbearbejdningsteknikker, såsom svejsning og bukning. Derudover er vi også i stand til at tænke kreativt og skabe noget, der er både funktionelt og smukt.

Nogle eksempler på specialopgaver, som vi kan tage os af, inkluderer fremstilling af skulpturer, design af smedejernsporte og -hegn, installation af metalrækværk og balkoner, restaurering af gamle smedearbejder og meget mere.

Vi mener, at det er vigtigt at have en god kommunikation med vores kunder for at sikre, at deres specifikke behov og ønsker bliver opfyldt. At arbejde med specialopgaver som smed kræver en høj grad af ekspertise, og det er noget, vi har opbygget over mange års erfaring og praksis.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Waldemar Christensen Smedie A/S | Graham Bells Vej 16 | 8200 Aarhus N | Telefon: (+45) 86 78 22 44 | Email: post@waldemar-smedie.dk